Privatlivspolitik

Privatlivspolitik på Kennel Oksby

Sidst opdateret den 21. marts 2021.

Oplysninger om persondata
Retningslinjer for behandling af Kennel Oksbys personoplysninger for besøgende på vores hjemmeside.
Dette kan du ændre i ifølge nedenstående.
Vi gemmer kun personoplysninger fra dig hvis du kontakter os gennem vores kontaktformular eller ved at kontakte os på anden vis. Vi deler ikke dine oplysninger med nogen, med mindre du specifikt beder os om, at videregive dit telefonnummer eller anden oplysning ifm. salg af hvalpe.

OVERSIGT:
1. Generelt
2. Personoplysninger
2.1 Hvad er personoplysninger?
2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger
2.5 Retten til sletning af dine personoplysninger
2.6 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
3. Kontakt

1. Generelt
Gennem din aftale med Dansk Pointer Klub indsamles der personoplysninger om dig.
Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, fra 25. maj 2018, samt den danske databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov.
Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til. Hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger og dig.

2. Personoplysninger

2.1 Hvad er personoplysninger?
Vi som kennel bruger dine oplysninger ifm. salg og registrering af hvalpe i Dansk Kennel Klub. Det er oplysninger som navn, adresse, postnummer, land, telefon- og mobiltelefonnummer og din e-mail. De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med opfyldelsen af aftalen, vil blive opbevaret i vores IT-system og/eller i et fysisk register. Desuden har og bruger vi billedmateriale af vores hvalpe og billeder fra prøver og arrangementer på vores hjemmesiden som opslag og som historisk materiale til brug i vores kennel.

2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?
Under det løbende aftaleforhold mellem dig og Kennel Oksby opbevares de oplysninger, vi har indsamlet på dig i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.
Dine personoplysninger vil som regel kun opbevares til historiske formål ifm. hvalpesalg.

2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?
Oplysninger om dig bruges til registrering af hvalpe i Dansk Kennel Klub. Oplysningerne vil som udgangspunkt ikke blive videregivet til tredjepart. 

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger
Du har til enhver tid ret til at få indsigt i og bekræftelse på, om personoplysninger der vedrørende dig.
Du er også berettiget til at bede om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til Kennel Oksby. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

2.5 Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af fra vores IT system og i fysisk form skulle du ønske det. 

2.6 Ændringer i behandlingen af personoplysninger
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre vores retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig.

3. Kontakt
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig i vores IT-system.  Kan du kontakte os på e-mail: alexnissen@c.dk
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig.

Hvis du ønsker at klage over Kennel Oksbys behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Med venlig hilsen
Kennel Oksby

Senest revideret: 21-03-21
Næste revision: 21-03-22